Mød Julie Rubow

Jeg vil bringe visdommen frem i dig

Mit ønske er, at du står stærkt i de udfordringer

livet uundgåeligt bringer med sig.

Baggrund:

Jeg har en baggrund der spænder bredt fra benhård økonomistyring i det offentlige (udannet cand.scient.pol) til flowspecialist og Coach. En palette af uddannelser og erfaringer, som jeg bringer i spil på mine retreats.

Desuden er jeg forfatter og selvstændig. Først med cateringsfirmaet Julies Køkken og siden 2014 som ejer af Nybjerg Mølle B&B i Egtved.

Hvad angår min private baggrund valgte jeg i 2014 at hellige mig min familie, da min mand fik Alzheimer. Erfaringer som jeg har delt ud af og med bogen ”Jeg ser dig stadig” (2020) og holdt utallige foredrag herom, samt været initiativtager og medvirkede i dokumentarserien om Alzheimer på DR1 ”En stille forsvinden”. Jeg ønskede at give mine erfaringer videre, åbne omverdenens øjne for hvad demenssygdomme er, og bidrage til en bedre forståelse for, hvad de demente og deres pårørende har brug for af hjælp og støtte.

Undervejs i dette har jeg selv brugt naturen, meditation og nuets kraft for at fastholde ståsted og mening med livet generelt. Alt dette brænder jeg for at give videre og formidle på mine retreats.

Uddannelsesoversigt:

  • flow-specialist (coach uddannelse) ved Anja Vintov

  • I 2005 ét-årigt lederudviklingsforløb ved psykoterapeut og organisationskonsulent Annette Mindegaard og gestaltterapeut Michael Lund Andresen.
  • Siden har jeg arbejdet med egen personlige udvikling i forskellige gruppeforløb og terapisessioner.
  • Løbende meditaionspraksis ved Jesper Westmark.
  • Ejer og stifter af cateringfirma Julies Køkken
  • Ejer af Nybjerg Mølle B&B i Egtved